#MitjansMallorquins

L’Associació Ona Mediterrània és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció dels mitjans de comunicació en llengua catalana en l’àmbit de les Illes Balears. Actualment dóna cobertura i sustenta dos mitjans de comunicació: Ona Mediterrània i dBalears.

Es tracta d’uns mitjans lliures, independents econòmicament –no depenem de cap subvenció–, basats en l’esforç humà de molts voluntaris i amb vocació de servei a tota la ciutadania. Si vols col·laborar amb nosaltres pots enviar un email a mitjansmallorquins@gmail.com

També pots fer totes aquestes accions:

 

INFORMA’T  
amb els nostres mitjans


350LogoOna
ONA MEDITERRÀNIA és: una ràdio de proximitat, pensada en clau de Mallorca; un mitjà de comunicació multiplataforma, modern i de referència; una ràdio generalista, feta per a tots els públics, un espai d’informació rigorosa i d’opinió plural; una ràdio en llengua catalana; un altaveu per a la producció cultural de les Illes Balears; i una eina essencial per als nouvinguts que volen aprendre la nostra llengua. Ona Mediterrània es pot escoltar a través del 98.0 de la FM, a través de la web o mitjançant les aplicacions per a dispositius mòbils.dbalears
DBalears.cat és la capçalera més important de la història de la premsa en català a les Illes Balears. El 1996, per iniciativa d’Hora Nova va néixer la nova capçalera Diari de Balears, el primer periòdic escrit en la llengua pròpia de les Illes. Dos anys més tard es llençava el projecte electrònic de Diari de Balears, convertint-se en un dels mitjans pioners de les Illes Balears en aquesta qüestió.El mes de febrer de 2015, l’Associació Ona Mediterrània assumeix la gestió del Diari de Balears digital amb la intenció de continuar amb la tasca que el rotatiu va començar l’any 1996.

GAUDEIX
amb els nostres mitjans


A Ona Mediterrània trobaràs una programació pensada també per a gaudir de la cultura, per a riure amb els programes d’entreteniment, per a entretenir-te una estona amb el bon humor. Programes per a adults i també per a infants. Més de 50 persones, moltes professionals de prestigi, fan ràdio de qualitat perquè tu puguis gaudir-la quan i com vulguis. Recorda que pots tornar a escoltar tots els programes ‘a la carta’ a través del nostre canal a Ivoox. El pots veure si fas click a aquest enllaç.

destacada-MEX

aixo-fa-pep-destacada

ANUNCIA’T
amb els nostres mitjans


Ona Mediterrània és una ràdio impulsada per la gent, aquesta és la nostra principal força i el nostre principal lligam amb la nostra audiència. dBalears és el diari capdavanter en informació i opinió en català a Balears.

Ona Mediterrània i dBalears compten amb la implicació dels millors professionals del periodisme mallorquí, aquesta és la nostra primera font de credibilitat.
DBalears i Ona Mediterrània són mitjans compromesos amb la defensa dels interessos econòmics de les Illes Balears, aquest és el nostre principal atractiu pels anunciants.

Ona Mediterrània i dBalears són mitjans fets des de Mallorca i per a Mallorca, la qual cosa els converteix en la millor aposta per fer arribar els vostres missatges a la ciutadania.

dades d’audiència

  • Més de 55.000 persones llegeixen mensualment el dBalears*
  • Prop de 8.000 persones escolten Ona Mediterrània habitualment**

 

MÉS de 200 empreses i entitats ja confien en els nostres mitjans!

 

Anuncia’t tu també i posat en contacte mitjançant comercial@onamediterranea.cat

*Dades segons OJD (Març 2015)
**Dades segons estudis independents (2015)

 

SUMA
amb els nostres mitjans


 

Fes-te soci/sòcia d’ONA

És la millor manera d’ajudar-nos. Amb una base social potent, no dependrem de cap govern ni de cap empresa anunciant. Perquè són els nostres socis i sòcies qui decideixen en assemblea cap on hem d’anar i què podem millorar a nivell editorial i de programació. La primera Assemblea General ja s’ha celebrat i més de 50 persones varen assistir i varen poder dir la seva.

Dades bancàries
El cobrament de la quota es farà una vegada a l'any Accept la clàusula de

tractament de dades

Parla de nosaltres

A les teves amistats, als teus familiars, o al taxista que et du a l’aeroport. És molt important arribar a la gent que no és tan propera però que és sensible amb les necessitats de la nostra societat. Els pots informar també sobre totes les activitats. Parla de nosaltres i la nostra campanya fent servir el nostre hashtag! #MitjansMallorquins

Participa a les xarxes

També pots seguir-nos a Twitter i Facebook

Ona Mediterrània:

dbalears:

Enllaça fent servir els nostres banners

BB300x250-AENM BB728x90-AENM