escola lletres 1180x492

Tenim el plaer d’informar-vos del naixement de l’Escola de Lletres de Mallorca. Aquesta és una iniciativa que sorgeix amb la idea de fomentar la promoció de la creació literària, la cultura i la crítica en català. Mitjançant l’acord entre l’Obra Cultural Balear i El Gargot, escola d’escriptura, i amb la col·laboració d’Ona Mediterrània i l’espai Can Alcover, vos ofereixen, a partir del mes d’abril, un ampli itinerari de cursos relacionats amb l’escriptura, el guió cinematogràfic, la narrativa creativa i el periodisme.

Des de l’Escola pretenen, així mateix, generar debats i noves idees sobre les produccions artístiques, literàries i audiovisuals actuals, i aspiren a contribuir a l’aparició de noves figures en el panorama cultural de la nostra illa.

Començaran a caminar amb la presentació de tres cursos trimestrals que s’iniciaran el proper 13 d’abril, i que versaran sobre Escriptura Creativa: Gènere Narratiu, Critica Cinematogràfica, i Relat Eròtic, a càrrec de Carolina A. Crespo, Meritxell Esquirol i Martha Zein, respectivament.

Els i les sòcies de l’OCB i Ona Mediterrània podeu gaudir d’un descompte del 10% en el preu dels tallers. Si sou socis d’ambdues entitats, els descomptes s’acumulen!

Si esteu interessats/ades en aprendre a crear, a construir els vostres propis relats, o voleu participar en els debats envers les produccions artístiques i cinematogràfiques, podeu consultar tota la informació dels cursos, els horaris i els programes, a la seva web.