Compartir-es-vivir

Les persones que es facin sòcies d’Ona Mediterrània abans de l’1 de juliol rebran com obsequi un exemplar del llibre de Joan Bennàssar El vi que bec té gust de mar.

En aquesta edició de luxe, Bennàssar retrata la societat balear a través del món del vi, fil conductor de l’exposició del mateix nom que va fer l’any 2012 al museu Es Baluard. 

Diu Bennàssar que el vi té “components de Déu i del dimoni”. L’autor també ha assegurat, sobre aquest títol, que volia fer un llibre “visual i bo de llegir”.

Joan Bennàssar (Pollença, 1950) és un pintor i escultor de reconegut prestigi des de la dècada dels anys 80. Bennàssar desenvolupa la seva trajectòria artística al voltant de l’experimentació amb els llenguatges figuratiu i abstracte i planteja temes i conceptes de caràcter universal (el retrat, el bodegó, l’erotisme, la música…). La seva obra, plena de referències autobiogràfiques però també poètiques i literàries, es complementa amb l’edició dels llibres Mallorca eròtica (2007) i Joan Bennàssar (2008).

Recordau que vos podeu fer socis: a través d’aquesta web de forma segura emplenant les vostres dades; telefonant a la ràdio, al número 971 100 222; o bé venint a veure’ns a Can Alcover (Carrer de Sant Alonso, 24 – Palma)