Segona edició del concurs musical d’Ona Mediterrània ONA MUSICAT
 
Ona Mediterrània i Joves de Mallorca per la Llengua presenta la segona edició d’ONA MUSICAT, el concurs de música en català. La ràdio mallorquina demostra una vegada més el seu compromís amb la cultura i cerca de nou promoure la música feta a les Balears a través dels grups i solistes d’arreu de les illes que cantin en català.

Amb la unió de Joves de Mallorca per la Llengua s’inicia una nova plataforma per donar a conèixer grups emergents o ja consolidats per tal de fer créixer el consum de la música en català arreu dl territori de parla catalana. Tots els participants podran gaudir d’un espai de promoció a través de la 98.0 de la freqüència modulada.

El concurs s’iniciarà amb una primera fase on tots els participants s’hi poden apuntar. Un cop es tanqui el període de presentació dels participants, s’obri una segona fase per presentar els participants a través d’entrevistes i finalitza amb les votacions a través d’un espai web facilitat per l’organització del concurs. La fase final consistirà en dues semifinals en forma de concert que es realitzaran a dos municipis de Mallorca. D’allà sortiran els classificats per concursar al gran concert final, que es realitzarà a Palma i on els vots del públic i del jurat varen determinaran el grup o solista guanyador de la segona final d’ONAMUSICAT.

Feu clic aquí per consultar les bases

 

 

deixammarcaONA