350LogoOna

Consulta els programes que t’oferim aquesta temporada:

LA VILA DEL PINGÜÍ

Per primera vegada no desitjaràs l’arribada del cap de setmana. La ràdio Ona Mediterrània et presenta La Vila del Pingüí, el magazín matinal de la 98.0 FM, presentat per Joan Farrés.

Quan? De dilluns a divendres de 8 a 10 hores.

LA TERTÚLIA

Espai de reflexió sobre l’actualitat amb la col·laboració de representants dels principals partits polítics, membres del col·lectiu Jubilats per Mallorca, seguidors de l’esport i un extens conjunt de visitants.

Quan? De dilluns a divendres de 10 a 11 hores

DIASONOR

L’actualitat del dia als Països Catalans en profunditat i les seves protagonistes de la mà de Marta Curull i Albert Salas.

Quan? De dilluns a divendres a les 10.55 hores

L’ÀGORA DE CAN ALCOVER

Programa de ràdio sobre filosofia i pensament per a iniciats i principiants, amb Miquel Àngel Ballester.

Quan? Divendres de 20 a 21 hores

RÀDIOFORMULA

La ràdioformula més nostrada. Qualsevol estil hi té cabuda. Sonarà Música Nostra però també Obrint Pas. Hi podràs escoltar des de Tomeu Penya fins als grups més joves del territori.

Quan? Els dimarts i els dijous de 12 a 17 hores i els dilluns, dimecres i divendres de 12 a 16 hores

COBLEJANT

El programa de sardanes amb Queralt Pedemonte i Jordi Terme.

Quan? Cada diumenge d’11 a 12 hores

RUTA 66

Ruta 66 és un programa dedicat a diferents estils de música americana (Rock, Country, Folk, Blues, Rock & Roll, Rockabilly, Bluegrass, Hard Rock…). El nostre espai radiofònic inclou clàssics, novetats discografiques, un cop d′ull al exits, versions, concerts, l′artista de la setmana…

Quan s’emet? Dilluns de 17 a 18 h

LA PAPARRA

La Paparra és un programa on el mestissatge és el protagonista: “World music”, és a dir, fusió de ritmes, barreja d’estils, rumba, reggae, ska, balkan beats i molt més.

Quan? Dilluns de 18 a 19 hores

RÀDIO JAZZ CAFÈ

Espai radiofònic conduit per Toni Rotget que combina la història del jazz amb les aportacions d’un equip coral ple de reflexions.

Quan? Cada dilluns de 20 a 21 hores i els dimarts d’11 a 12 hores

EL CREPUSCLE ENCÉN ESTELS

Una sòlida trajectòria (més de 1000 programes) i una consolidada audiència converteixen El Crepuscle en un dels programes més lloats de l’emissora.

Seguint el solc del poeta de Felanitx, el programa abasta un ampli camp d’interessos que són tractats per experts en la matèria. En el programa hi tenen veu i espai la ciència, el pensament, la literatura, la història o la cultura popular, i els col·laboradors s’hi expressen amb les dosis necessàries de poètica i d’ironia per seduir l’oient i acompanyar-lo per itineraris on el saber i l’entreteniment no són conceptes antagònics. En definitiva, una proposta radiofònica coral d’alta qualitat i amb clara vocació de servei públic.

COPINYA DE VOLTA VERDA

Programa musical: un viatge al passat recent, un recorregut variat i eclèctic on seran presentades gairebé totes les castes, tipus, corrents i estils de la música del segle XX.

Presentat per Andreu Perelló.

Quan? De dilluns a dijous de 22 a 23 hores

EL CLUB DEL COUNTRY

Rafel Corbí presenta el Club del Country des de l’any 1987. Aquest programa va veure la llum a Ràdio Palafrugell, on encara està en antena. Rafel Corbí és actualment locutor i productor de diversos espais en aquesta mateixa emissora, des de l’any 1991.

Al llarg dels anys, El Club del Country, tant en la seva versió en anglès com en català, ha obtingut diversos premis internacionals.

Rafel Corbí fou president de la European Country Music Association, gestor i director de European Country Charting System, i director de ECMA Radio.

Quan? Dimarts de 17 a 18 hores

PA AMB BEAT I SUCRE

Tots escoltem música, però no ens parem a plantejar què hi ha darrera de cada cançó. No us perdeu aquest programa i plegats despullarem cada músic i desxifrarem cada melodia. Conduït per Sarai Martínez.

Quan? Cada dimarts de 18 a 19 hores

ES JAI DE SA BARRAQUETA

Diversos membres de l’associació Jubilats per Mallorca ens ofereixen un espai on es mescla la cultura popular mallorquina (rondaies incloses) amb l’actualitat més destacada.

Tot plegat, amb els comentaris de persones expertes que participen a la secció Tertúlia. La primera part del programa està dedicada a comentar cançons que han fet història com l’Estaca de Lluís Llach, o Al Vent, de Raimon.

Quan s’emet?: Cada dijous de 18 a 19 hores

EL MÈTODE EMPRENEDOR

Tens una idea d’empresa i no saps per on començar? Vols fer créixer el teu negoci? Pere Canet ens ajudarà a repassar les claus de l’èxit empresarial

Quan?Dimarts de 20 a 21 hores