Concurs musical d’ONA Mediterrània: ONAMUSICAT

Ona Mediterrània i l’Obra Cultural Balear presenten el concurs de música en català. La ràdio mallorquina demostra el seu compromís amb la cultura i cerca de nou promoure la música feta a les Balears a través dels grups i solistes d’arreu de les illes que cantin en català.

Amb l’Obra Cultural Balear s’inicia una nova plataforma per donar a conèixer grups emergents o ja consolidats per tal de fer créixer el consum de la música en català arreu del territori de parla catalana. Tots els participants podran gaudir d’un espai de promoció a través de la 88.8 FM.

El concurs s’iniciarà amb una primera fase on tots els participants s’hi poden apuntar. Un cop es tanqui el període de presentació dels participants, s’obri una segona fase per presentar els participants a través d’entrevistes i finalitza amb les votacions a través d’un espai web facilitat per l’organització del concurs. La fase final consisteix en dues semifinals en forma de concert que es realitzaran a dos municipis de Mallorca. D’allà sortiran els classificats per concursar al gran concert final, que es realitzarà a Palma i on els vots del públic i del jurat determinaran el grup o solista guanyador de la segona final d’ONAMUSICAT.

Els premis ofereixen la possibilitat de gravar un LP, l’actuació al festival MoboFest, 100 euros en metàl·lic i la participació en els concerts organitzats per Ona Mediterrània i l’Obra Cultural Balear.

Feu clic aquí  per consultar les bases del concurs.

concert ONA MUSICAT