Deixam marca amb la nostra música

Neix una nova campanya en mans de Fórmula Ona i de Joves de Mallorca per la Llengua. L’objectiu és augmentar les possibilitats de donar a conèixer les produccions musicals pròpies.

Una nova aposta per a la música de proximitat, de qualitat i en català. Fórmula Ona, programa musical de la ràdio Ona Mediterrània, i Joves de Mallorca per la Llengua impulsam una campanya conjunta amb un objectiu comú, el de promoure la música feta a Mallorca arreu dels Països Catalans. La campanya, que s’iniciarà a partir del gener de 2017, portarà el lema de “Deixam marca amb la nostra música”.

És evident que hi ha una manca important d’espais a Mallorca per a que les agrupacions musicals i/o músics de forma individual puguin mostrar els seus projectes i puguin donar-se a conèixer. Precisament, amb aquesta campanya volem ser una oportunitat per als artistes en aquest sentit.

Amb aquesta “marca” aconseguirem crear una xarxa de grups mallorquins que canten en català. La idea és que els músics puguin augmentar les possibilitats de donar a conèixer les seves produccions musicals per arribar a un públic més ampli. De fet, per tal de donar-los a conèixer i ser el seu altaveu a través d’Ona Mediterrània, s’utilitzarà aquesta marca per difondre els seus projectes. Les xarxes socials també tindran un pes molt important per a mostrar entrevistes als músics i difondre les seves creacions, entre d’altres.

Ona Musicat, concurs de música de Mallorca, continuarà amb la celebració de la segona edició. Aquesta vegada, però, estarà lligat a la campanya “Deixam marca amb la nostra música” i esdevindrà un dels actes més importants d’aquesta.

La campanya pretén ser transversal. D’aquesta manera, tota organització, col·lectiu, mitjà, etc. podrà formar part del projecte ja sigui mitjançant l’ús del lema, la difusió de les produccions musicals locals i/o formant part activa de la campanya.


onamusicat2017