presentacio-temporada-ona

Aquest dimecres, 21 de setembre de 2016, Ona Mediterrània celebra la festa de presentació de la temporada 2016/2017. A partir de les 20 hores, l’espai de cultura Can Alcover acollirà a tots els membres de la ràdio mallorquina per tal de donar a conèixer les novetats i els programes que continuen en aquest nou curs. A més, la trobada comptarà amb l’actuació de Tomeu Quetgles.

Entre les novetats previstes per enguany hi destaca un reforç de la programació matinal. A partir de les 7.30 del matí, Joan Farrés s’encarregarà de despertar als oients amb La Vila del Pingüí, el despertador matinal de la 98.0 de l’FM que combinarà música, actualitat, entrevistes i curiositats. A les 10, Tomeu Martí agafarà el relleu amb El Semàfor, que es presenta com un nou format d’entrevista i tertúlia. I David Oliver tancarà el bloc matinal a partir de les 11 amb El Contrapunt, programa que repassarà l’actualitat des d’un punt de vista més local i centrat en el sector de les ONG i els moviments socials.

A aquestes novetats s’hi uniran les propostes ja consolidades a l’emissora com El Crepuscle Encén Estels, l’Àgora de Can Alcover, Fórmula Ona, Vinilissim, Copinya de Volta Verda, a més dels diferents butlletins informatius. I tancaran la graella d’horabaixa noves propostes radiofòniques unides a les col·laboracions habituals d’espais d’arreu del territori de parla catalana.

Tot plegat es descobrirà aquest dimecres 21 de setembre a partir de les 20 hores a Can Alcover de Palma. L’equip d’Ona Mediterrània convida a tothom a assistir a l’acte i conversar amb tots els membres sobre una temporada prevista com una nova passa endavant en el compromís d’oferir una ràdio de qualitat i en català.

nova-temporada-ona